ONZE EXCLUSIEVE MERKEN

Deli Ttyres Autobanden Ceat Logo

Het hoofdkantoor van Mumbai CEAT, het vlaggenschip van de Rs 22.000 crore RPG Enterprises, werd opgericht in 1958. CEAT is een van de toonaangevende bandenfabrikanten in India en heeft een sterke aanwezigheid op de wereldmarkt. CEAT produceert meer dan 15 miljoen banden per jaar en biedt het breedste assortiment banden aan alle segmenten.

Deli Tyres Banden Leao Logo 2

Leao Tire is de 14e grootste fabrikant ter wereld en beschikt over alle ervaring, vaardigheden en structuren om u een assortiment Ultra High Performance-banden aan te bieden met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Deli Tyres Rotalla Logo

Rotalla staat bekend voor het leveren van hoogwaardige banden tegen betaalbare prijzen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor prijsbewuste consumenten. Rotalla maakt gebruik van geavanceerde technologie bij het ontwerpen en produceren van banden, waardoor hun producten voldoen aan de internationale kwaliteitsnormen en tegelijkertijd hoge prestaties en duurzaamheid bieden.

Deli Tyres Davanti Logo

Vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk, maakt Davanti Tyres gebruik van geavanceerde silica samenstellingen en innovatieve profielontwerpen om duurzaamheid, uitstekende handelbaar en betrouwbaarheid te garanderen binnen een gevarieerd assortiment banden, geschikt voor alle auto’s, UHP, SUV’s, bestelwagens.

ANDERE MERKEN

Bij ons vindt u het complete assortiment van alle Premium merken.
Deli tyres staat voor een belangrijke distributieschakel voor de fabrikanten. Door onze nauwe samenwerking met de fabrikanten kunnen wij Premium merken aanbieden per seizoen en dit afstemmen op de vraag van de markt.